Blog

Licentie
 14 maart '23  —   4 minuten

4 redenen waarom jouw licentie van Craft bij ons in beheer blijft

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen in onze blog werken we met het contentmanagementsysteem Craft. Wanneer je een custom website of webshop door ons laat ontwerpen en bouwen schaf je daarmee een licentie aan voor de software die bij ons in beheer blijft. Eerlijk is eerlijk: deze licentie is niet goedkoop en het is begrijpelijk dat je als klant zo'n licentie zelf in beheer zou willen hebben, want het is toch jouw website? Deze gedachte snappen we. Daarom leggen we graag aan je uit waarom het in feite beter is om de licentie in handen van je webdeveloper te laten.

7 signalen
 3 maart '23  —   4 minuten

7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website in 2023

Wanneer je de eigenaar bent van een bedrijf heb je waarschijnlijk ook een website of webshop. Zelfs de allerkleinste bedrijven willen graag online gevonden worden; de redenen hiervoor hoeven we je anno 2023 vast niet uit te leggen. Een grote MAAR is dat dit niet automatisch wil zeggen dat je website of webshop de gewenste doelen behaalt.

Ssl certificaat
 9 september '22  —   1 minuten

Het nut van een SSL

Een SSL, voluit een Secure Socket Layer genoemd, zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dankzij deze beveiliging is de datastroom tussen de bezoeker en de website niet te onderscheppen voor cybercriminelen.

Sterk webdesign genereert meer leads
 1 augustus '22  —   1 minuten

De positieve impact van een sterk webdesign

Volgens onderzoek van de University of Minnesota kan het menselijk brein beelden tot 60.000 keer sneller verwerken dan tekst. Alle informatie die wij tot ons nemen van bijvoorbeeld websites en social media bestaat voor 90% uit beelden. In dit artikel leggen we je uit waarom een goed webdesign zo belangrijk is.

Website webshop op maat
 26 juli '22  —   2 minuten

Waarom we onze websites en webshops met custom code schrijven

Een websitebouwer zoals het populaire WordPress wordt veel gebruikt. Waarom wij er dan toch voor kiezen om een website of webshop volledig met eigen code te schrijven en niet met een websitebouwer zoals WordPress? Dat heeft een aantal gunstige redenen, zowel voor onszelf als voor jou als klant.